foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
foto5

ДОДЕЛA ЗАХВАЛНИЦА ГРАДА УЖИЦА ПОВОДОМ САВИНДАНА

На седници одржаној данас Градско веће донело је Одлуку о додели захвалница града Ужица поводом Савиндана.
Поводом школске славе Светог Саве захвалнице града Ужица додељују се, као посебан облик признања, за допринос квалитетном образовању и васпитању и унапређењу образовно-васпитног рада, а на предлог колектива школе, колектива Предшколске установе Ужице и актива директора основних и средњих школа:
Славици Вељовић , професорки хемије у Ужичкој гимназији,
Драгани Шимшић, професорки српског језика у Основној школи ”Богосав Јанковић” Кремна, Издвојено одељење Мокра Гора,
Гордани Јанковић, васпитачици у Предшколској установи Ужице, Издвојено одељење Зека.
Уз захвалнице које ће бити додељене у петак 27. јануара додељује се и новчани износ од по 50 000,00 динара.

Похађање семинара у РЦУ

Данас је одржан семинар Од самовредновања до екстерног вредновања који похађају учитељи и наставници из ОШ Богосав Јанковић, Кремна.
Реализаторке семинара: Александра Милошевић, доктор педагошких наука, Академија васпит-медиц струковних студија Крушевац; Данијела Негројевић, дипломирани педагог, Пољопривредна школа са домом „Љубо Мићић“, Пожега.
Циљеви семинара: освешћивање потреба наставника/васпитача/стручних сарадника/директора за сталним унапређењем сопственог рада и рада школе/ установе/дома; оспособљавање наставника/васпитача/стручних сарадника/директора за препознавање и анализу стандарда квалитета школе/установе/дома као и за коришћење резултата екстерног вредновања и самовредновања у функцији унапређења квалитета рада школе и личног професионалног рада; јачање компетенција за тимски рад у процесу вредновања; оспособљавање наставника/васпитача/стручних сарадника/директора за израду и примену метода и техника самовредновања и анализу добијени резултата.

Новогодишња приредба

Петак нам је великодушно даривао празничну атмосферу. И ученици и запослени су се без опирања препустили тој чаролији. У подне смо с радошћу присуствовали дечјој представи. Знали смо да ће бити и занимљиво и слатко, спонтано и забавно јер су баш такви и учесници. Учешће су узели млађи и најмлађи ђаци наше школе. Учитељице су менаџерски усмеравале своје малишане да буду опуштени, али и одговорни. Било је то шаренолико и лепо испуњено време. Деца су певала, играла, рецитовала, глумила.
Публика, коју су чинили родитељи и запослени, делила је осећај поноса.
Знамо да иза свега стоји велики труд и рад, али посебну захвалност дугујемо предузећу "Митровац", Кремна, који је обрадавао ученике наше школе новогодишњим пакетићима. У наредној години желимо им пуно здравља и успеха.

Copyright 2023  ОШ " БОГОСАВ ЈАНКОВИЋ" КРЕМНА