foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
foto5

Дечја недеља

         Овогодишњи слоган дечје недеље:  Дете је дете, да га волите и разумете!, део је песме Љубивоја Ршумовића, која подсећа да дете није дете, играчка за стрине и тете. Поруку слогана требало би имплементирати  као императив  у свакодневни  живот породице, школе ,па и читавог друштва.
         Велики део одговорности припада васпитно-образовним и образовно-васпитним институцијама, које настоје да организују  програме и активности, усмерене управо ка оваквом циљу. Шта је наша школа припремила ове  Дечје недеље?
          Од порука пријатељства, како писаних, тако и илустрованих, преко  тематских приредби, до Спортског дана, који је истовремено  део  кључне компетенције: Одговоран однос према здрављу,  наставници и ученици матичне школе и издвојених одељења, успели су да заталасају рутину уобичајеног школског живота.
        Каже се да слика говори  хиљаду речи, па просудите сами  на основу фотографија , шта кажу изрази лица наших ученика током  оваквих активности.
      Ученици  разредне наставе и поносни предшколац из  ИО Биоска,  машу вам заставицама са порукама пријатељства.
        Исто  одељење  обележава   Спортски дан у сарадњи са наставником физичког васпитања, вешто савладавајући постављене препреке на полигону ( истина, у учионици, због временских услова).
    У матичној школи је изведена приредба, са сјајним рецитаторима млађих разреда. Уз подршку наставнице  физичког, обележен је Спортски дан.

ЛИНК СА СЛИКАМА

Copyright 2023  ОШ " БОГОСАВ ЈАНКОВИЋ" КРЕМНА